Armando de Schilder en beeldhouwer bedrijfsfotograaf portretfotograaf amsterdam Reportage fotograaf bedrijfsfotograaf groepsfoto bedrijfsfotograaf bedrijfsfotograaf bedrijfsfotograaf portretfotograaf amsterdam kinderfotograaf amsterdam

Bedrijfsfotografie klik hier ...Foto's en reportages die u producten, processen en mensen van uw organisatie een positieve en onderscheidende uitstraling geven, door aandacht voor details, de sfeer, de techniek en de mensen. Foto's voor advertenties, portfolio en evenementen.

Fotoreportage klik hier ...laten maken van een evenement, een proces, machine of product, de juiste sfeer, de details, de mensen vast te leggen, het resultaat zijn sprekende beelden die een verhaal vertellen. Voor bedrijven en particulieren.

Portretfotografie klik hier ...Zakelijk portret met de juiste balans tussen persoonlijkheid en zakelijke uitstraling, op locatie, in mijn studio of in de studio op locatie. Ik ga graag met al m'n energie en passie aan de slag voor je.

 

Bedrijfsfotograaf Amsterdam

Ik, Gerard Wagemakers professioneel bedrijfsfotograaf in Amsterdam en omstreken, ik maak o.a. portretten en reportages, waarbij ik graag de puurheid en passie vastleg van de mensen. Ik geloof dat als je dingen vanuit je hart doet je beter wordt en meer plezier beleeft aan wat je doet.

Ik ga graag met al mijn enerige en enthousiasme voor je aan de slag om dat portret of repotage te maken waarmee jij je positief kunt onderscheiden, zowel voor bedrijven als particulieren. Ik denk graag mee, hoe zaken aan te pakken zodat optimaal resultaat behaalt wordt.

 

Voordat ik fulltime fotograaf was, heb ik meer dan 10 jaar een eigen communicatie buro gehad, hierdoor kan ik goed meedenken met m'n klanten en wat voor soort foto's en portretten gaan werken, op websites, advertenties, brochures en in magazines.

 

Ik kom graag langs om u ideeen te bespreken en te kijken hoe we samen u vraag kunnen vertalen naar onderscheidende foto's van u feest, evenement, uw organisatie, of uw mensen.

 

Portretfotograaf Amsterdam

Fotograaf in Amsterdam die karakter volle portretten maakt, zowel zakelijk als voor de familie.

 

Bedrijfsfotograaf Amsterdam

De Fotograaf in Amsterdam voor het fotograferen van evenementen, processen, producten en mensen in u organisatie.

 

Evenementenfotograaf Amsterdam

De fotograaf in Amsterdam voor het fotograferen voor evenementen, zoals feesten, uitreikingen, congressen, waarbij de sfeer, de mensen, de emotie en de details op een sprekende wijze vastgelegd dient te worden. Voor particulieren en bedrijven.

 

Bedrijfsfotograaf Amsterdam

 

Nieuwsgierig geworden, ik kom graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Gerard Wagemakers / Bedrijfsfotograaf Amsterdam / 06 5589 3750

 

 

-